Ρουζ και κραγιόν από τα χεράκια σου!!!

Για το ρούζ:

Έχετε ξεμείνει από ρουζ ενώ προετοιμάζεστε για την έξοδό σας και δεν ξέρετε τι να κάνετε. Πως θα καταφέρετε λοιπόν να δώσετε λίγο χρώμα στα μάγουλά σας;  Ενα παλιό κολπάκι που θα σας σώνει κάθε φορά που θα ξεμένετε από ρουζ είναι να αναμίξετε το make up σας με λίγο κραγιόν.

Για το κραγιόν:

To να φτιάξεις ένα κραγιόν  μόνη σου είναι το πιο εύκολο και ανέξοδο πράγμα. Απλά θα χρειαστείς λίγη βαζελίνη και τις παλιές σου σκιές ή ακόμη και ρούζ. 

Ανακάτεψε με ένα πινελάκι την βαζελίνη με κάποιο χρώμα από την παλιά σου σκιά ή το ρουζ πολύ καλά. Φυλάξτε το σε ένα βαζάκι  και το καινούριο σου κραγιόν είναι έτοιμο. Σε χρόνο μηδέν έχετε και κραγιόν και lip gloss μαζί.

Tips: Εάν κάποιο κραγιόν φτάσει στο τέλος του δεν το πετάς γιατί στην βάση του υπάρχει αρκετό ακόμη. Το βγάζεις με την βοήθεια μιας αυτοσχέδιας σπάτουλας και το βάζεις σε ένα κουτάλι. Στην συνέχεια ανάβεις ένα κερί και κρατάς το κουτάλι πάνω στην φλογα μέχρι το κραγιόν να λιώσει και να πάρει υγρή μορφή. Μετά ρίχνεις αυτό το υγρό σε ένα βαζάκι και το αφηνεις να στερεοποιηθεί. Το νέο σου κραγιόν είναι έτοιμο και με ένα πινελάκι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.

 

 

 

 

Σχολιάστε